RubenMunsterman.nl

May21st

No Comments

Mark Zuckerberg is momenteel op huwelijksreis met zijn liefje Priscilla Chan. Tussen het gezwijmel door houdt hij ongetwijfeld met één oog zijn andere liefde in de gaten.  Niet zo goed voor sfeer.

Het gebeurde allemaal in één week. Maandag werd Zuckerberg 28 en zijn vriendin studeerde af aan de medische school van de Universiteit van Californië. Vrijdag was daar dus die op een na grootste beursgang in de geschiedenis en de dag daarna op zaterdag trouwde de CEO van Facebook ook nog eens met zijn vriendin Priscilla Chan. Vast en zeker de meest onvergetelijke zeven dagen uit het leven van de Person of the Year 2010.

Geen feest
Beleggers zijn echter allerminst in een euforische stemming. Althans, wat betreft de internettoko van Zuckerberg. Het aandeel van Facebook sloot op zijn eerste handelsdag een klein beetje hoger. Dat kwam dan nog grotendeels omdat de banken die Facebook naar de beurs begeleiden steunaankopen deden waardoor de eerste dag niet meteen een met rode cijfers werd.

Maar het houdt natuurlijk een keer op met die steunaankopen. Vandaag was deze dag. Facebook zakte daardoor meer dan 12% weg. Op het moment dat deze blog geschreven wordt staat het aandeel 10% in de min. Volgens de koers hier live. Dat moet een zure bijsmaak geven aan de huwelijksreis.

Zuckerberg heeft het merendeel van de aandelen in handen – wat dus betekent dat hij door zo’n keursdaling enkele miljarden van zijn eigen vermogen ziet verdampen. Heb geen medelijden: alsnog kan de 20′er rekenen op een totaal vermogen van meer dan $15 miljard. En wie weet stijgt de koers morgen weer. Ach joh, liefde gaat boven alles.

Geen Berichten

Helaas nog geen berichten.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Laat een bericht achter

*

RSS