RubenMunsterman.nl
  • Wie is deze man?

Journalist

Ruben Munsterman (16-10-1990, Haarlem) publiceert over investment banking. Hij praat met belangrijke dealmakers, bezoekt finance congressen en is een tevreden abonnee van The Economist. Daarnaast surft hij dagelijks langs business websites. In zijn favorietenbalk staan Follow the Money, Bloomberg, Daily Telegraph, Business Insider, CNBC en Financial Times.

Journalisten missen vaak affiniteit met de economie. En economische experts missen vaak affiniteit met de journalistiek. Ruben profileert zich zoveel als mogelijk op beide vlakken. Dat is een schaarse combinatie. Zoekt u publicaties over business, economie en macht? Mail naar RubenMunsterman@gmail.com.

Naast een goed verhaal, wordt Ruben ook blij van Frank Sinatra, Van Morrison en Elvis Presley.

Gedane zaken

Op dit moment is Ruben Munsterman hoofdredacteur van de M&A Community, een netwerk voor Nederlandse dealmakers en investment bankers. Voor deze titel maakt hij een magazine, beheert hij de website MenA.nl en bepaalt hij de inhoud van de maandelijkse congressen. Ruben heeft daarnaast in het recente verleden met regelmaat geschreven voor IEXProfs, Follow the Money en 925.nl, liep stages bij Het Financieele Dagblad en Quote 500 en deed freelanceklussen voor onder meer OneWorld, De Ondernemer, Management Team, Tone en Elsevier.